Dzień treningowy 12.02.2010 TRENING 5 - przesunięta progresja. Wyciskanie leżąc 52,5 kg - 5x 57,5 kg - 5x 62,5 kg - 5x 67,5 kg - 5x 72,5 kg - 5x 77,5 kg - 4x + 1x negatyw Marty ciąg 62,5 kg - 5x 72,5 kg - 5x 82,5 kg - 5x 92,5 kg - 5x 102,5 kg - 5x Naprzemienne uginanie ramion ze sztangielkami 18 kg - 5x 19 kg - 5x 20 kg - 5x 21 kg - 5x 22 kg - 5x [...]
Nigs, koniecznie musisz zajrzeć do postów podwieszonych. Pod względem doboru składników: Musli z rodzynkami i orzechami 50g Mleko spożywcze 3,5 % tłuszczu 400g Migdały 50g OK. Chleb żytni razowy 150g Mięso z piersi kurczaka bez skóry 20g DODAJ JAKIEGOŚ POMIDORA Banan 150g Masło extra 5g Ziemniaki, średnio 300g Mięso z ud kurczaka bez skóry [...]
[...] sadzone 100 gr b: 10 t:14,2 w: 0,6 Łyżka oliwy 8gr b:0 t:8 w: 0 Wszystko podzielone na 6 posiłków: -ser tw. ziarnisty -serek homo na wykłądzie :) -jaja sadzone+oliwa -kabanosy -ser twarogowy -ser twarogowy cd. po ok 2h. Czytałem, że człowiek za jednym razem nie przyswoi więcej niż 30g białka a 200g sera ma go 40g więc [...]
[...] zacząć odblok. W ciągu dnia ciśnie mnie głód, chociaż wiem że 3500 kcal to niektórzy jedzą na masie ;-D Dzisiaj ponad 15 składników w makro (kurczak, ryż, oliwa, mozarella, whey, kakao, banan, bataty, mleczko kokosowe, jaja, czekolada gorzka, wiórki kokosowe, brzoskwinia, serek skyr, awokado) więc podjem dobrych rzeczy z okazji wolnego dnia.
Dzień 146 - barki, triceps 1. Unoszenie hantli w opadzie tułowia 8 kg x 12 / 8 kg x 12 / 10 kg x 10 / 10 kg x 10 2. Wyciskanie sztangi siedząc 47 kg x 12 / 52 kg x 10 / 57 kg x 8 / 57 kg x 6 3. Unoszenie hantli w bok siedząc 5 kg x 12-15 x 4 4. Podciąganie hantli wzdłuż tułowia 18 kg x 12 / 22 kg x 10 / 22 kg x 10 / 22 kg x 10 5. Unoszenie w bok z [...]
[...] brzuch. Wklej proszę ze dwa dni swoich posiłków generując zrzut żeby było widać co tam jest. W opisie wymieniasz głównie pieczywo to już na dzień dobry podpowiem, że trzeba będzie postawić na bardziej wartościowe, odżywcze produkty i nie szynki sklepowe, ale jakieś konkretne mięso, jaja itp. Zmieniony przez - eveline w dniu 2016-03-20 15:04:15